Reviews

Cliënt ervaringen

Wilt u ook een reactie achterlaten, vul dan onderstaand formulier in.
Uw reactie verschijnt geheel anoniem hieronder.

 

Ervaringen van cliënten

Review

Rated 5 out of 5
20 september 2023

De eerste keer dat ik bij Truus kwam, was een aantal jaar geleden tijdens mijn burn-out. Na veel gesprekken met verschillende psychologen was het gesprek met Truus een verademing. Bij Truus voelde het alsof zij doorzag wat ik nodig had. Waar ik eerder het gevoel had dat psychologen dingen vertelden die ik al wist, vertrok ik bij Truus altijd wel met een nieuw inzicht. Vooral het werken met poppetjes of andere attributen hielpen mij om patronen inzichtelijk te krijgen en er achter te komen waar dit vandaan komt. Het afgelopen jaar ben ik weer bij Truus geweest. Fijn om weer bij haar terug te kunnen komen wanneer ik het gevoel heb dat dit nodig is. Ik heb het gevoel dat ik dichter bij mijzelf en mijn eigen identiteit ben gekomen. Truus, bedankt voor al je hulp en aandacht.

S

Doortastend, Betrouwbaar en Helpend

Rated 5 out of 5
25 juni 2023

Begin 2023 heb ik bij Truus een afspraak gemaakt, samen met mijn vriend. In eerste instantie zijn we samen in therapie gegaan. We kwamen bepaalde patronen tegen en liepen vast. Truus gaf ons meteen een vertrouwd gevoel. Ze luistert, maar denkt ook actief mee, bijvoorbeeld wanneer je moeite hebt met woorden geven aan je gevoel. Dit hebben wij beiden als prettig ervaren. Ze zet je aan het denken, stelt zich neutraal op, maar stelt wel verhelderende vragen, waardoor er tussen mijn vriend en mij een open gesprek ontstond.

Naar aanleiding van het eerste traject ben ik zelf nog een individueel traject aangegaan bij Truus. Ik had onder andere veel last van piekeren en slaapproblemen. Tijdens het traject voelde het alsof Truus een tijdje samen met mij op liep. Truus wist de kern van hetgeen waar ik tegen aan boven te krijgen en te benoemen, in samenwerking met mij. Voor mij was het helpend dat Truus samen met mij belangrijke onderwerpen vaststelde. Die onderwerpen gingen we een voor een tijdens de afspraken bij langs. Dat bood voor mij duidelijkheid en houvast. Truus geeft een vertrouwd gevoel en door haar doortastende vragen, heeft het traject mij enorm geholpen.

A