Relatietherapie

Relatietherapie

Samen maar toch ook alleen…

Herkennen jullie dit? Je hebt een relatie, maar staat in sommige zaken zo ver van elkaar. Er kunnen situaties binnen je relatie ontstaan waardoor je samen vastloopt. Scheiden is niet altijd de beste oplossing. Durf hulp te vragen; je relatie is het redden waard! Door gewoontes/patronen die verwijderen om te zetten in naar wat jullie verlangen vanuit verbinding (EFT) ontdek je de weg terug naar elkaar. Bij Truus Hoving krijg je inzicht in jouw eigen (gezins-)patronen, die je doorbréékt waardoor je beter kunt en communiceren en elkaar beter kunt begrijpen.

Truus Hoving relatietherapie in Zwolle

Hebben jullie er samen voor gekozen om in relatietherapie te gaan? Dan zijn jullie bij Truus Hoving in Zwolle aan het juiste adres! Truus kijkt, tijdens de relatietherapie, niet alleen naar het functioneren van jullie relatie samen, maar gaat verder dan dat.

Contextuele benadering

Truus Hoving verdiept zich in het verloop van jullie levens, individueel én als partners. Ervaringen, gevoelens en patronen uit het verleden (de context) kunnen effect hebben op jouw functioneren en dus ook op jullie relatie. Dankzij relatietherapie bij Truus Hoving in Zwolle krijgen jij én je partner inzicht in patronen. Truus Hoving begeleidt, in haar praktijk in Zwolle, dit proces en biedt jullie praktische handreikingen om hiermee samen aan de slag te gaan. Jullie hebben de mogelijkheid in je om patronen te doorbreken! Relatietherapie, bij Truus Hoving in Zwolle, zal jullie helpen om elkaar te begrijpen en elkaar opnieuw te ontdekken! Scheiden is dus niet altijd de beste oplossing.

Je huwelijk of relatie is het redden waard, er zijn betere oplossingen dan een echtscheiding. Stop met uitstellen, stap je schaamte voorbij. Kiezen voor relatietherapie bij Truus Hoving in Zwolle is de eerste stap naar elkaar!